mandag 25. februar 2008


Her kommer en ny LO som jeg ble akkurat ferdig med! Tok meg en pause midt på dagen og slappet av med scrapping mens lillegutt sov! Det er så gøy med scrapping!

lørdag 23. februar 2008

Jeg er i gang igjen!!!


Her kommer første LO i lettersize størrelse! Her er det sønnen min som hviler og tenker masse! Bearbeider sikkert dagens hendelser! Vi har nettop hørt en gutt spille violin og han syns det var så spennende - bevegde seg og danset til musikk! Herlig å se på! Denne søndags ettermiddagen var vi nemlig på Halle Mølle hele familien! Det var grilling, underholdning, rømmegrøt og uendelige turer som mamma måtte foreta etter gutten sin! Det er så godt å være sammen!

Jeg har desverre ikke scanner enda så bilde blir ikke det beste!

torsdag 21. februar 2008

Endelig bilder!

Må si jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for at det blir så lite scrapping her i huset! Nå var det faktisk flere kvelder på radd jeg bestemte meg for å sette meg ned og scrappe men så ble det enten det ene eller det andre som hindret meg!

I kveld er det nye planner for scrapping og da håper jeg virkelig det blir noe mere enn bare planner ut av det! Jeg har fått meg album i lettersize størrelse og har nå veldig lyst å prøve meg på det! Fant til og med side med spennende skisser så jeg er nok godt i gang!

Men først skal det bakes! I går fikk jeg nemlig muffinsforme med hjerter som jeg har sååå lyst p prøve!


Jeg bare må vise frem det nydelige kortet som jeg fikk til Valentines av veninna mi! Spurte henne faktisk ikke om å få lov til det men håper det går greit!

fredag 15. februar 2008

Klar, ferdig gåååååå


Her kommer første innlegg i den nye bloggen min! Som jeg gleder meg til både å skrive og legge ut bilder!


For ca 1 år siden, ei god veninne viste meg det hun jobbet med! SCRAPPBOOKING heter det vel sa hun. Denne dagen ble jeg forelsket i den spennende hobbyen! Det har skjedd mye i løpet av dette året og jeg ble litt flinkere også med tida. Nå gleder jeg meg hver gang jeg har tid å sette meg ned og scrappe litt! Dette er virkelig spennende! Det gir meg både ro og styrke!

Naturlig nok det meste jeg lager handler om det elskede barnet mitt, en herlig gutt på litt over 2 år! Noen ganger er både mannen og jeg med på bilder...

Kort lager jeg stort sett til familien og vennene mine for å vise dem at jeg setter stor pris på dem. Nå var det Valentines og mannen måtte reise bort til utlandet akkurat den dagen så noe feiring ble det ikke her i huset. Jjeg sendte heler ikke et eneste kort men fikk et nydelig kaffefilterkort laget av ei god veninne! Ble så kjempe glad!
I går kveld ble jeg endelig ferdig med et kort til søstra mi som trenger litt trøst nå for tida. Tenker hun blir glad når hun får det! Nå er plannen å lage et tagkort til mannen før han kommer hjem igjen på tirsdag - en annen måte å si på at jeg er så veldig glad i ham!

Mine favoritter