søndag 30. mars 2008

Rachelle Anne Miller


Jeg har oppdaget en helt ny verden med nydelige stempler igår! Det er en dame som heter Rachelle Anne Miller som disigner disse og jeg bare må ha de.! Fikk lov å ha linken til hennes blogg her på bloggen min med et av hennes disign som "push button" håper dere går inn og besøker hennes blogg også - hun er bare så flink! Dette er deff min ny favoritt disigner av stempler!

lørdag 29. mars 2008

En liten handletur i regnvaret!


Det er skikkelig dårlig vær helt siden i går men det er også mye som skjer her på gården. Lillegutt fikk astma anfall på torsdag og så er vi tilbake hvor vi var for 1 år siden. Da fikk vi nemlig lov å kutte ut medisiner fordi han var så fin og trengte dem ikke lengre...
"koseshopping" i regnværeI går reiste mannen sammen med en kammerat på en liten ferie også så her er jeg alene med lillegutt! Vi koser oss da litt ekstra og har det bra sammen! Fikk se "lolle brol" idag og spist boller sammen. Jeg fikk meg også en liten handletur til byen og måtte selvfølgelig innom en scrappebutikk. Der fant jeg noen stempler jeg prøvde å finne lenge og så ble det da littt! Her kommer dagens skatter - 2 stempelplater.

søndag 23. mars 2008

Vinter Påske

Det har kommet så mye snø har Langfredag at vi hadde problemmer med å komme oss ut av huset. Det var selvfølgelig ikke snakk om å komme ut av gården! Det kom ca 50 cm med snø! Er det mulig? Påskeaften ble derimot mye triveligere med solskin og mange kulegrader! Vi tok oss en tur ut til familie. Sånn er det i dag også bare at jeg tror ikke vi skal lengre ut enn på gården! Vi må jo ake litt så lenge det er snøøøøø!Det forsfant trappa til huset hihi! Leste at det kan til og med komme mere snø denne uka som kommer! I så fall blir det nok spennende dager med måking og utelek! Vi skal snart ut igjen bare lillegutt våkner og spiser middag! Han syns det er kjempe morro selv når han ikke har våter på og detter ned...

mandag 17. mars 2008

Vi er kommet tilbake!

Jeg fikk kjøpe akvarellblyanter til fargeleging av stempeltrykk i polen og de skal prøves allerede ikveld! Gleder meg veldig. Håper det blir endelig noe tid til scrapping i påske for jeg hadde nemlig ferie fra det også!

Vi fikk ordnet opp i reisedokument til lillegutt til slutt men det ble jammenmeg usikker helt til fredag! Vi kom hjem igjen igår, på søndag og er skikkelig i gang med hverdagen her. Jeg måtte desverre på jobb og lillegutt til barnehage idag!

fredag 7. mars 2008

Hei hei



Her kommer noen bilder fra ferie i polen! Dette er lekeplasen på stranda som vi dro til da bussen koliderte.

torsdag 6. mars 2008

Ferie!!!

Sønnen min og jeg reiste på ferie til polen sist lørdag og helt fra begynnelse var det trøbble hele veien! Først oppdaget jeg at passet hans går ut 6 dager før vi skal hjem igjen. Det var ikke mulig å gjøre noe med på en fredags kveld. Det lot seg ikke ordne heller da vi ankom flyplass på lørdags morgen - da var det for tidlig til at noen skulle hjelpe oss med det. Da tok vi bare sjansen og dro... På mandag besøkte vi konsulatet her nede (etter at jeg har snakket med konsul i Warszawa) og fikk beskjed om at det lar seg ordne her nede! Det er jo greit nok det! Så kom det tirsdag og vi skulle ta en tur ut til stranda (der er det kjempe fin lekeplass) og så krasjet bussen vår med en bil! Det var ekkel opplevelse men vi overlevde og må bare videre! Uff så lenge får det være nok!

Mine favoritter