onsdag 30. april 2008

Skrinet med det rare i


Nå er messen over og jeg er kommet tilbake til hverdagen min. Det vil si at tanker kan bare rase fremover igjen mot et nytt mål. I mellomtida får jeg nok lyst å lage både det ene og det andre. Denne gangen ble det "skrinet med det rare i" som mannen min kalte denne boksen. Det skal egentlig bli en oppbevaringsboks for noen av stemplene mine men for å ha det som jeg vil må jeg få tak i lamineringsmaskin og få tid til å ordne som jeg vil. Så lenge legger jeg ut bilder av selve boksen.


tirsdag 29. april 2008

Messe er over for denne gang...


Dette var utrolig hyggelig og opplevelsesrik helg! Jeg dro sammen med Mona og Therese fra Papir i Hjertet på messe til Lillestrøm. Vi reiste alle sammen på fredag etter nesten en uke med pakking og enda lengre tid med planlegging... Veien var lang, vi var slitne etter allerede noen timers intens jobb men samtidig veldig spente på hva denne gangen møter oss i Skedsmohallen.
Da vi kom til messehallen ble vi møt av noen gode hjelpere så det gikk raskt å pakke ut og gjøre standen vår klar til lørdag. Da vi så hvor stor plass vi fikk var vi litt i tvill om vi hadde nok varer til å fylle den med men da vi ble ferdige viste det seg at vi hadde masse med oss!
Så dro vi til Pelle for å slappe av og lade baterier til neste dag. Så deilig det var å treffe Linda igjen med hennes godt humør og alle gode ideer! Du er kjempe god! Glad jeg ble kjent med deg!



Lørdagen var veldig travel med masse kunder som tok seg også tid til både å prate, scrappe noen småting hos Linda og Kristin og ikke minst tok seg en tur innom kosesofaen vår! Det var så morro å se så mange som fant fort felles bare de fikk satt seg ned og tok en bit av verdens beste "PAPIR I HJERTET kaka som vår trofaste Kristin lagde også denne gangen! Du er kjempe god du Kristin. Vakkert menneske med stort hjertet og flotte kattebilder på nydelige LOer!

På kvelden fikk vi slappe av igjen hos Pelle som lagde nydelig mat og viste oss sine prosjekter! Du er en engel! Så godt det var å kjenne at mann er bland de man vil helst være med. Vi er blitt en virkelig flott familie som alle har sin plass i og alle er akseptert akkurat som de er! Glad for at jeg fant plassen min i denne familien! De aller viktigste for meg - Mona som sa "bare kom kjære" når jeg mest trengte det og så den trofaste - THERESE! Du er veldig god veninne og jeg er veldig veldig glad i deg!

lørdag 12. april 2008

Scrappekveld med disignere på Papir i Hjertet!



Dette var en kjempe hyggelig kveld med masse latter, god mat, messeplanleging og litt scrapping! Det ble melkekartong på meg! Min aller første. Syns det var kjempe spennende å lage den da!Her brukte jeg Bazzill In stich`z templates for å sy så fine swirler på den! Var kjempe gøy!

søndag 6. april 2008

Dagens kort!


Brukte litt tid nå og satt ved kjøkkenbordet for å scrappe. Det ble da et kort med en av de nyeste stemplene mine!

Tagbok





Satt i går hjemme på formiddagen og var i grunn sinna på mannen min men så kom jeg på det at jeg bare må vise ham hvor glad jeg er i ham. Effekten ble tagbok som jeg egentlig er ganske fornøyd med! Den første jeg lagde!

Så var det bare å dra på jobb etterpå sånn at jeg fikk egentlig ikke se hvordan han reagerte på den med en gang heller.
På jobben gikk det heldigvis ikke så verst denne gangen så jeg tror jeg skal overleve den tiden jeg må ditt. Godt det er bare midlertidig!

torsdag 3. april 2008

Scrappekveld!

I går var jeg på en kjempe koselig scrappekveld på Minnefabrikken. Hadde tenkt å scrappe bare et par kort men brukte istedet tiden til å scrappe denne nye banneren til bloggen min! Det var kjempe hyggelig kveld med bursdagsfeiring, kjmpe gode kaker og skravling og scrapping! Håper det blir flere!

Det var også min første dag i den nye jobben, men det ble katastrofe. Likte meg deff ikke der. Kan jo hende det blir bedre etter hvert. Må bare tro det ellers kommer det ikke til å gå bra! Så har jeg jo bestemt meg at det skal bli kun midlertidig til jeg finner noe jeg virkelig vil gjøre! Jeg vet at det finnes!

Mine favoritter