torsdag 29. mai 2008

Bursdagskort

Her kommer enda et nytt tagkort! Ble helt forelsket i denne typen. Syns den er så utrolig enkel og samtidig så dekorativ! Bare MÅ lage dem. hihi.
Denne har jeg laget til ei veninne som hadde bursdag for noen dager siden. Håper hun liker det!

torsdag 22. mai 2008

Sack Purse


Denne lagde jeg igår kveld. Inni er det helt vanlig pose som jeg rett og slett dekorerte på utsiden med bazzill og litt av hvert utapå. Blir nok en fornøyd liten jente som får denne full av godteri!

torsdag 15. mai 2008

Dobbel tagkort enda en gang...

Måtte prøve meg på dette kortet enda en gang. Det er så enkelt å lage det at jeg tror jeg kommer til å lage mange flere og ha dem rett og slett liggende til jeg trenger det. Her kommer kort nr 2!




tirsdag 13. mai 2008

Dobbel tagkort



Fikk en utfordring igår om å lage et sånt kort så da var det bare å sette i gang og gjøre det. Ble egentlig veldig enkelt og morsomt å lage den! Måtte selvfølgelig prøve også stempel fra Rachelle Anne Miller som jeg fikk akkurat på bursdagen min sammen med noen flere. Det var jo kjempe gave da! Har også prøvd her promarkers for første gang. Det gikk overraskende greit! Dere få bare vurdere selv!

lørdag 3. mai 2008

Et annerledes kort


I dag prøvde jeg noe nytt. Ble inspirert av noen bilder jeg så hos Ranger og da måtte jeg bare prøve selv. Brukte alkohol ink i 2 farger på bakgrunnen og så embosa med distress embossing oppå. Ble ganske stillig og så åpnet det seg en helt ny verden av muligheter! Fuglen har jeg bare tegnet fra Heidi Swapp sin mask og kuttet ut så malte jeg denne og brukte ståltråd rundt. Det ble ikke helt det jeg hadde tenkt men, men sånn blir det noen ganger!






Mine favoritter